De hefbrug langs de N508 bij Oterleek is eind vorige week afgesloten voor al het gemotoriseerde wegverkeer. Alleen fietsers en voetgangers mogen er nog over. De brug was al gestremd voor scheepvaartverkeer hoger dan 1,55m vanwege de slechte staat. De gemeente liet dinsdag via Twitter weten dat vragen en opmerkingen gericht dienen te worden aan de Provincie.

Inspectie wees uit dat de ophangpunten van het beweegbare brugdeel ernstig zijn doorgeroest. Daarnaast moeten er aanpassingen aan hevels/scharnieren van het ballast-gewicht worden gedaan.

De brug is afgesloten met hekken en verkeer wordt omgeleid middels borden. Voor updates kan men contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via 0800-0200600 (gratis) of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De werkzaamheden zijn bovendien te volgen via gebiedscontractmiddennoord.nl of Twitter @ProvincieNH. (foto: Twitter / gemeente Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 2941x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/