Alkmaar Centraal


Ringers Winkelcentrum in Alkmaar organiseert zaterdag 9 november een 'Grand Opening', ter viering van de heropening van het vernieuwde deel en de recent geopende winkels van Heinde&Ver, Toychamp, Prénatal, OnlyForMen en de heropening van ANWB.

Het resultaat van alle veranderingen is een modern en overdekt koop- en beleefcentrum voor de Kop van Noord-Holland met een gevarieerd aanbod, op loopafstand van de oude binnenstad en met veel parkeergelegenheid. De verwachting is dat het vernieuwde winkelcentrum, samen met de ontwikkelingen van het Ringersplein, de Ringersfabriek en de nog te bouwen woontorens, een Ringerskwartier oplevert dat Overstad een enorme boost geeft.

Om 13:00 uur is de feestelijke opening door wethouder Verbruggen en om 14:00 uur geeft Lange Frans en optreden. Tot 18:00 uur is er muziek, een Rad van Fortuin met leuke prijzen van de winkels en horeca in het winkelcentrum en 'heeeeel veel' kindervertier. Zo is er voor de kids een Meet&Greet met Nijntje, Mario Bross & Champy, springkussen en een schminkhoek.

Verder kun je je Stokke-stoel gratis laten graveren bij Prénatal en is er een Facebook-winactie, waarbij de leukste foto bij het Selfiepoint een diner voor twee bij Heinde &Ver oplevert. Ook is er de unieke kans om echte originele Ringers Chocolade te proeven.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl