Alkmaar Centraal


Het Horizon College in Alkmaar heeft een Europese prijs gewonnen voor het beste 'exam centre Cambridge English'. Er zijn in Europa ruim 300 van deze cursuscentra. De uitreiking vond plaats in de week dat totaal 1.100 Horizon-studenten en leerlingen van middelbare scholen uit Noord-Holland hun felbegeerde Cambridge-certificaat ontvingen.

Horizon College Alkmaar is al jaren een officieel 'exam centre voor Cambridge Assessment English', een non-profit afdeling van de University of Cambridge. Het Horizon biedt dus niet alleen mbo-opleidingen aan maar ook, als enige boven het Noordzeekanaal, cursussen Cambridge English op hoog niveau van algemeen tot business Engels.

Anne Niemeijer-Mackie, centre exams manager van het Horizon College, mocht de prijs in ontvangst nemen van Marleen Soto-Geertsma, country manager Benelux. Het Horizon kreeg lof voor het gebruiken van het officiële lesmateriaal en de jarenlange loyaliteit.

"Anne en haar team zijn trouwe partners met wie wij al jaren werken", legt Marleen Soto uit. "Anne is voor onze organisatie een grote steun en toeverlaat binnen de Benelux. Haar enorme ervaring met onze kwalificaties is erg waardevol en dat mag beloond worden! Anne maakt gebruik van onze officiële materialen en weet dit ook in te voeren binnen de scholen waar wordt voorbereid op de examens. Anne is voor mij de enige echte ‘Mrs. Cambridge’, zij weet alles over onze producten en helpt ons altijd bij het ontwikkelen van onze markt. Ik ben heel trots op onze samenwerking!"

Anne Niemeijer en haar team waren zeer verrast over de prijs: "Marleen komt jaarlijks naar onze diploma-uitreikingen en geeft dan een speech over de examens, maar deze keer kregen wij ook een mooie prijs uitgereikt! We zijn enorm trots en vinden het een eer om het beste centre in Europa te zijn. Het examenmateriaal is goed opgebouwd en sluit nauw aan op wat er in de examens wordt gevraagd.

De award, in de vorm van een ster, krijgt een mooie plek in onze school.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl