Aan de westrand van Alkmaar is een nieuw crematorium en uitvaartcentrum verrezen dat sinds kort in gebruik is genomen. Wie nieuwsgierig is naar het nieuwe centrum kan op de open dagen zaterdag 16 en zondag 17 november een kijkje nemen.

In 2018 besloten Monuta en PC Uitvaart samen een uitvaartcentrum aan de westrand van Alkmaar te bouwen. Het uniek ontworpen uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid een volledige uitvaart op één locatie te verzorgen. Algemeen directeur bij PC Uitvaart Jeanine Helthuis is trots: "Naast een persoonlijk afscheid speelt ook een locatie dicht bij huis een belangrijke rol bij nabestaanden. Met de komst van onze nieuwe locatie kunnen wij dit voor de mensen in Alkmaar en omgeving verzorgen."

De faciliteiten, dienstverlening en mogelijkheden zijn veelzijdig. Van klein en intiem, tot een groots afscheid. "We zijn trots op wat deze locatie te bieden heeft", zegt Jeanine van den Brink, Facilitair Manager bij Monuta.
Tijdens de open dagen zijn de deuren van 10:00 - 16:00 uur geopend. Het uitvaartcentrum is te vinden aan de Meerweg 11 in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 5812x
https://ee.itk.ac.id/data/