Alkmaar Centraal


De expositie met een dwarsdoorsnede van foto’s van Noord-Holland gemaakt door Marcel Witte is nu te zien in de Alkmaarse TelefoonCentrale. De werken van de Alkmaarder zijn tot en met 31 januari 2020 te zien op de begane grond en eerste verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw aan de Koelmalaan 350.

Marcel Witte (1970) is een professioneel fotograaf met een passie voor landschaps- en stadsfotografie en portretten. In deze expositie is een dwarsdoorsnede te zien van foto’s gemaakt in Noord-Holland, van Alkmaar tot Amsterdam en van polder tot duinlandschap. Zijn foto’s zijn kleurrijk en vastgelegd bij het mooiste ochtend- of avondlicht. Water en reflecties zijn een terugkerend thema.

Witte’s foto’s hebben altijd iets speciaals. Een verscheidenheid aan technieken wordt gebruikt om het perfecte beeld te creëren. Dat kan zijn een extreem laag standpunt zijn of een zeer lange sluitertijd. Het afgelopen jaar exposeerde hij in het Noordwest Ziekenhuis, het Kruithuisje, Galerie Kanis, tijdens de Kunst10daagse in Bergen en De Oude Keuken in Castricum. Samen met de tekenaar Eric Coolen publiceerde hij het boek: Bekeken Alkmaar.

De expositie is vrij toegankelijk. De TelefoonCentrale is doordeweeks open van 08:30 tot 17:00 uur.  Meer informatie op marcelwittefotografie.nl en facebook.com/MarcelWitteFotografie.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl