Alkmaar Centraal


Theatergroep Kortsluiting 2.0 bestaat uit vier vaste spelers en dit jaar ook twee gastspelers. Nadat een bestaand stuk wilden ze een heel andere weg ingaan en besloot een toneelstuk maken over mantelzorg. Onder leiding van regisseur Gerda Klievink is middels improvisaties een mooi, herkenbaar stuk ontstaan. Het resultaat is zondag 24 november te zien in De Rietschoot te Koedijk en op zondag 30 november in Artiance.

De voorstelling laat zien wat zich afspeelt in de huizen van een vader met dementie, een beschadigde jonge vrouw en hun mantelzorgers. De huizen staan op zichzelf, maar maken deel uit van een groter verhaal over liefde en onmacht. Naast deze personages zijn er nog een β€˜Grieks Koor’ en mantelzorgconsulenten 'de Pips'. Dit alles zorgt voor een schouwspel waar het soms β€˜schuurt’, maar ook een glimlach teweeg kan brengen.

De voorstelling begint op de 24e om 14:30 uur en op de 30e om 20:30 uur. Kaarten zijn te bestellen bij Dick Stolwijk via 06-42858686 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op tgkortsluiting.com.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl