Door het delen van hun ervaringen als "zero wasters", inspireren de Amersfoortse zussen Jessie en Nicky anderen om plasticvrije keuzes te maken én laten ze zien hoe je circulaire economie in de praktijk brengt. Dinsdagavond 19 november zullen ze dat doen in bibliotheek Alkmaar centrum.

Speciaal voor de bibliotheek neemt één van de zero waste zussen aanwezigen met een interactieve presentatie mee in diverse aspecten van een afvalloze levenswijze. Praktische tips, achtergrondinformatie én een flinke dosis inspiratie vormen de kern en centraal staat de vraag “Wat kun jij doen?”.

Inloop is vanaf 19:30 uur. Het programma duurt van 20:00 tot 22:00 uur. De toegang is 8,50 euro per persoon. Reserveren kan via de agenda op bibliotheekkennemerwaard.nl of (met pin) bij de klantenservice in één van de bieb-vestigingen. Meer info op hetzerowasteproject.nl.
Pin It
Bekeken: 2098x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/