De Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2019 strijkt Popronde neer in 41 steden en daar hoort natuurlijk ook Alkmaar bij. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken, clubs en bedrijven in de stad. Vrijdagavond waren zij de etalage voor de nieuwe generatie.

De Popronde is voor nu nog onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en tour-en speelervaring op te doen. Het publiek kan op zijn beurt, gewapend met een programmaboekje, van act naar act 'zappen'. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp zappte vrijdagavond langs een aantal locaties en maakte een fotoserie die op onze Facebookpagina te bekijken is.
Pin It
Bekeken: 2131x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/