Alkmaar Centraal


De 48-jarige vrouw die woensdagochtend in Alkmaar werd neergeschoten door de politie, is inmiddels in het ziekenhuis overleden.

De vrouw liep in verwarde toestand met een mes en hamer over straat. Ze had al verscheidene ramen en autoruiten ingeslagen in Priemstraat. De politie kwam ter plaatse en probeerde de vrouw te kalmeren. Ze reageerde niet op de aanwijzingen van de politieagenten. Toen ze zich plots omdraaide en op de agenten afkwam met een mes, besloot een agent haar neer te schieten. Ze werd in haar buik getroffen.

Met spoed werd de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis. Ze was aanspreekbaar, maar onderweg ging het al snel minder. Ondanks de inspanningen van het traumateam heeft de vrouw het niet gered.

Wijkagent Bas Wijnen twitterde een reactie. "Carla; het spijt mij dat ik hulp voor jou niet sneller voor elkaar kreeg. Rust zacht. Als wijkagent ken ik je al jaren; een lieve, goed verzorgde vrouw, waar het de laatste tijd niet goed mee ging. Ik zal je missen bij het spreekuur wijkagent."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl