Alkmaar Centraal


Memphis, misschien wel de bekendste coverband van Noord-Holland, bestaat dit najaar een halve eeuw en dat wordt gevierd met een aantal jubileumshows. De eerste is zondag 24 november in de grote zaal van Podium Victorie in Alkmaar.

Memphis ontstond in 1969 als coverband van The Rolling Stones en vergaarde grote populariteit. Er was zelfs een pauze ingelast, omdat er steeds vaker chaotische taferelen ontstonden. Later pakten de bandleden de draad weer op. In 1993 veranderde de samenstelling en traden Remi en Edwin Beukers (voorheen Razor Blade) en Roland Schaafsma (Rotation) toe. De band is voorlopig nog niet van plan om te stoppen.

Memphis kan na 50 jaar wel een viermans-jukebox worden genoemd. Noem een klassieker van The Beatles, U2 of de Stones en ze spelen hem. Maar ook minder bekende juweeltjes zoals β€˜Russian Spy and I’  kunnen voorbijkomen, net als Nederlandstalige pop en rock.

De deuren openen op de 24e om 14:00 uur en Memphis trapt af om 15:00 uur. Tickets zijn voor 8,50 euro te koop via podiumvictorie.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl