Huub Purmer en Sophie van der Horst geven op dinsdag 26 november de tweede workshop van de Creatieve Universiteit Alkmaar. In deze workshop geven ze tips en praktische handvatten om een grandioos idee om te zetten naar een overtuigend plan.

Soms hebben mensen geweldige ideeën maar weten niet goed wat daarmee te doen om het te ontwikkelen en op de markt te zetten. Huub en Sophie vertellen over hoe zij het zelf, met vallen en opstaan, voor elkaar hebben gekregen. Sophie vertelt de ins en outs van haar ondernemerschap. Huub van Het Nieuwe Warenhuis heeft met het Design4WiserAction-canvas al velen geholpen tot een mooi plan.

De workshop zal zorgen voor een hoop inspiratie, inzichten en een concreet plan om een droom tot werkelijkheid te maken.

De workshop duurt van 15:00 tot 19:00 uur, vindt plaats in het Nieuwe Warenhuis (voormalige V&D) en kost 48 euro. Meer informatie, tickets en een promo-video op creatieveuniversiteitalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 1998x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/