Een hoogzwangere vrouw ontsnapte zondagmiddag ternauwernood aan een frontale botsing op de N9 bij Schoorl. Het bleef bij lichte verwondingen aan het gezicht door een kapot geslagen zijruit. Dit meldt het NHD. De tegenligger reed door, maar kon dankzij een aanhoudende getuige in Alkmaar worden aangehouden.

De vrouw reed op de N9 toen ze plotseling voor zich een tegenligger zag inhalen. Ze remde en week uit, maar kon de tegenligger toch niet helemaal ontwijken. Terwijl de auto's rakelings langs elkaar schoten, klapten de buitenspiegels tegen elkaar. Haar eigen spiegel brak af en sloeg de zijruit kapot. De vrouw raakte lichtgewond door glas in haar gezicht, maar kon ter plaatse behandeld worden en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een man ontfermde zich over het slachtoffer, terwijl een vrouw achter de veroorzaker van de botsing aanreed. Dankzij haar optreden kon de automobilist bij Alkmaar worden aangehouden door de politie.
Pin It
Bekeken: 5329x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/