Alkmaar Centraal


Een grote verrassing voor VV Alkmaar. De vrouwenvoetbalclub is één van de succesvolste deelnemers aan de ‘Samen voor je Club'-actie van de VriendenLoterij in oktober en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 2.000 euro. VV Alkmaar zal het geld gebruiken voor een nieuwe analysecamera. Ook wordt een deel gebruikt voor de organisatie van een trainingskamp in Portugal voor het damesteam.

Patrick Tenthof, algemeen manager bij VV Alkmaar: "Fantastisch! Wat leuk dat jullie deze extra bijdrage persoonlijk zijn komen brengen! Onze oude analysecamera is toe aan vervanging en met dit bedrag kunnen we een nieuw exemplaar aanschaffen. Dat is super! Daarnaast komt deze extra bijdrage goed van pas bij het trainingskamp dat wij organiseren voor het damesteam."

Tijdens de ‘Samen voor je Club'-actie strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van deze bel-actie is de structurele inkomsten via de VriendenLoterij te vergroten. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. VV Alkmaar verkocht liefst 107 loten. Er was slechts één club beter.  Als al die 107 loten een jaar lang actief blijven, kan VV Alkmaar 10.298 euro toevoegen aan de clubkas.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl