Bij een botsing tussen een auto en een bestelbus op de kruising Vogelweg/Laan van Darmstadt is woensdagavond iemand gewond geraakt.

De bestuurder van een grijze auto wilde rond omstreeks 19:15 uur vanaf de Vogelweg rechtsaf de Laan van Darmstadt oprijden, toen er van links een bedrijfsbusje kwam. Het busje boorde zich linksvoor in de auto, waarna de airbags van beide auto's werden geactiveerd. De bestuurder van de grijze auto is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide auto's raakten dusdanig beschadigd dat ze niet meer verder mochten rijden. Een berger heeft de voertuigen opgehaald en het wegdek schoongemaakt. Eén van de wagens had vloeistof gelekt.

Door het ongeval was de Laan van Darmstadt tijdelijk in de richting van De Mare afgesloten, de politie zorgde voor goede doorstroming van het verkeer.
Pin It
Bekeken: 3179x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/