Zaterdagavond 7 december organiseert Evangeliegemeente De Deur in Alkmaar een speciale ontmoeting in het AZ-stadion. Tijdens de meeting, die om 19:30 uur start in de bestuurskamer, zal evangelist Edwin Jonkhout spreken over het christelijk leven.

Edwin Jonkhout is een ervaren prediker die al jaren de wereld over reist en spreekt voor diverse kerken in allerlei bijeenkomsten. Vanuit zijn enthousiasme en eigen ervaringen vertelt hij een levendig verhaal. Ook vertelt hij over de zondagsdiensten bij de Evangeliegemeente, gevestigd aan de Van der Kaaijstraat 60. Verder is er muziek en gebed. Toegang is gratis.

De Deur is een jonge kerk voor Alkmaar en omgeving, die deel uitmaakt van een netwerk van ruim 2.000 kerken in zo’n 100 landen. Meer informatie over de avond en de kerk is te vinden op dedeuralkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2317x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/