Alkmaar Centraal


Lunchroom Elhorst is door horecaprijzen.nl verkozen tot de beste lunchroom van Alkmaar èn van Noord-Holland. Ook de speciale Gold award ging naar de lunchroom vanwege het hoogste waarderingscijfer. Dinsdag werden de winnaars bekend gemaakt op de website die een initiatief is van diverse horecavakbladen.

Het waren de gasten van de lunchroom die voor de nominatie zorgden. Toen eigenaar Kees Elhorst daarmee geconfronteerd werd moest hij nog wel beslissen of hij wel mee wilde doen. Die keuze was snel gemaakt. "Ik dacht meteen daar gaan we aan meedoen, wíj kunnen wel zeggen dat we de beste van Noord-Holland zijn, maar het is leuker als onze gasten dat bevestigen.", zo laat hij Alkmaar Centraal weten.

En dat deden ze. De gasten konden cijfers geven voor bijvoorbeeld ambiance, gerechten en bediening. Dat leverde de lunchroom een score van 9.54 op.  "Een betere score kan je niet krijgen. En dat puur en alleen door onze gasten. Daar zijn we erg trots op," vertelt Kees met een lach van oor tot oor. "M'n team loopt hier als een paar trotse pauwen rond."

Het is geen toeval dat de klanten de lunchroom een hoge waardering toekennen. "Alles wat we uit serveren en alles wat we doen krijgt nèt even dat extraatje. Net even die extra twist, nèt even die opmaak anders, nèt even die extra service, bij ons is alles met nèt dat beetje extra," vertelt de gepassioneerde horecaondernemer. "Als je dat extra bevestigd krijgt van je gasten dan is dat gewoon gaaf."

Op 20 januari is de prijsuitreiking en gaat de lunchroom een dag dicht. "Dan maken we er een hele feestdag van. 's Middags is de uitreiking in Aalsmeer, dan gaan we met 22 man in een bus en daar een feestje bouwen." Ook wordt die dag bekend gemaakt welke provinciale winnaar de beste lunchroom/broodjeszaak van Nederland is. "We staan nu in de top 12, ik hoop dat we in de top 3 eindigen." Op de vraag of dan de vlag uit gaat moet Kees lachen. "De vlag gaat nu al uit hoor!"

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl