Alkmaar Centraal


Maandagavond is een 15-jarige maaltijdbezorger slachtoffer geworden van een gewapende beroving in de Normandiëstraat te Alkmaar. De politie is op zoek naar getuigen.

Tussen 18:00 uur en 18:30 uur fietste de maaltijdbezorger door de Normandiëstraat. Ter hoogte van de Lotharingenweg werd het slachtoffer afgesneden door twee jongens op een scooter. Het tweetal droeg zwarte kleding en een donkere helm. Eén van de jongens stapte af en bedreigde de tiener met een steekwapen. Uiteindelijk hebben de twee niet meer dan een blikje frisdrank buitgemaakt en is het slachtoffer hard weggefietst.

Wellicht is het puur toeval, maar vorige week woensdag nog werd een scholier van zijn mobieltje beroofd door een tweetal op een witte scooter. Diezelfde avond pleegde een tweetal met een "opvallend witte scooter" een inbraak aan de Blaer in Koedijk en later was ingebroken in drie auto's aan de Walserij in Alkmaar. Iemand wist zich te herinneren dat daar een aantal dagen eerder twee jongeren zich zeer verdacht gedroegen. Op 10 november werd een tiener door twee jongeren getaserd en beroofd in het parkje tussen het Ringslootpad en basisschool De Vlieger.

Wie meer denkt te weten over de beroving in de Normandiëstraat wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het zaaknummer is 2019232804.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl