Alkmaar Centraal


Zaterdag 14 en zondag 15 december is er weer een Winterfair in d' Oude Stad van Alkmaar. Winkeliers hebben hun etalages sfeervol ingericht en er zijn allerlei kraampjes met kerstartikelen en lekkers. Maar er is nog veel meer te beleven, zoals een demonstratie ijssculpturen maken en muzikale optredens.

Bij de Visbanken is het huis van de kerstman te zien en op De Mient zijn marshmallows te roosteren op een kampvuur terwijl er gezellige kerstliedjes klinken. Op de Wijde Glop is een uitgebreide demonstratie ijssculpturen maken en op het Fnidsen kun je poseren op een 3D-tekening. In de Hekelstraat zijn persoonlijke kerstkaartjes te versturen bij een dame met een schitterende jurk.

Bij het Waagplein is een optreden van De Drijvende Diva en bij de Waagtoren een Winterhuis met Winterprinsessen, waar je tegen een kleine donatie een wens-kerstbal samen kan stellen, ten behoeve van een goed doel. En dan zijn er nog de optredens van singer-songwriters verspreid over de smalle straatjes van d' Oude Stad.

De Winterfair duurt op beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl