Alkmaar Centraal


In het nieuwe jaar exposeert tekenares Marjolijn Hoedjes in ontmoetingscentrum De Sociëteit aan het Luttik Oudorp te Alkmaar.

Marjolijn maakt LUKKI’s. Dit zijn veelkleurige potloodtekeningen van mensfiguren in verstilde beweging, waarbij het hart centraal staat.
"Mijn afbeeldingen zijn geïnspireerd op levensvragen waar iedereen zich wel in kan herkennen", aldus Marjolijn Hoedjes. "De LUKKI’s kunnen je raken, aanzetten tot nadenken of je gewoon doen glimlachen. Voor De Sociëteit heb ik LUKKI’s uitgekozen speciaal met het oog op de periode van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Een expositie die kan inspireren!"

Marjolijn Hoedjes (1969) heeft de LUKKI’s zelf bedacht. De ontwerpen zijn ontstaan in een creatief proces waarin de levensvraag letterlijk en figuurlijk wordt gesteld. Ambachtelijke kunstwerkjes ‘uit het hart voor het hart’.
Meerdere LUKKI's en informatie zijn te vinden op facebook.com/lukkidesign.

De expositie 'Art with a heart' duurt van donderdag 2 januari tot 18 februari. De Sociëteit is maandag t/m donderdag van 9:00 tot 13:00 uur geopend en ook tijdens activiteiten.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl