Donderdag 12 december worden van 13:00 tot 16:00 uur gratis vuurwerkbrillen en oordoppen uitgedeeld bij stands in het Alkmaarse ziekenhuis. Deze stands staan bij de hoofdingang en de ingang aan de Metiusgracht. Hier wordt ook meer informatie gegeven over het veilig afsteken van vuurwerk.

Noordwest Ziekenhuisgroep en Medisch Specialisten Noord West willen hun steentje bijdragen aan het voorkomen van incidenten en leed als gevolg van het onveilig afsteken van vuurwerk. Daarbij horen ook bezoekjes aan de groepen 7 en 8 van basisschool Kardinaal de Jong in Alkmaar. Specialisten uit de keel-, neus- en oorheelkunde, de plastische chirurgie en oogheelkunde geven presentaties over (de gevolgen van) vuurwerk.

MSNW bestaat onder andere uit 182 medisch specialisten en werkt samen met NWZ. Meer informatie op msnw.nl en nwz.nl/agenda.
Pin It
Bekeken: 2542x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/