De Alkmaarse politie besteedt altijd extra aandacht aan Pakjesavond(en). Mensen die bij anderen langs gaan om Sinterklaas te vieren, laten hun huis doorgaans onbemand achter en dat vinden inbrekers prettig. De politie waarschuwde vooraf om goed af te sluiten en het te doen lijken alsof men gewoon thuis is. Donderdagavond is extra onopvallend en opvallend gesurveilleerd. Dat laatste meldde agent Beuling via Twitter.

Beuling reed in een onopvallende politieauto en heeft zelf geen inbrekers in actie gezien. Wel mensen die juist spullen (ingepakt) meebrachten. Maar zijn collega De La Haye Twitterde een aantal uren later, even voor 21:30 uur, dat de eerste meldingen van inbraak binnen waren gekomen. "Mensen komen na het vieren van Sinterklaas thuis en ontdekken dat er is ingebroken."

Waar de inbraken plaatsvonden is nog niet bekend, behalve dat De La Haye zelf op een melding vanuit Limmen af ging.

 
Pin It
Bekeken: 3159x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/