Bij de religieus-humanisten van het Apostolisch Genootschap heeft kerstavond een eigentijds gezicht. In een sfeervol uur met vertellers, muziek en zang wordt ingegaan op het belang van de liefde. En dat het aan ieder voor zich is om het licht van de liefde te laten lichten en door te geven aan volgende generaties. Het maakt uit wat je doet, het maakt uit welke keuzes je maakt. De nog altijd actuele boodschap van het kerstverhaal is het startpunt van de avond.

De avond op dinsdag 24 december begint om 19:30 uur en iedereen kan vrij binnenlopen. Het Alkmaarse genootschap is gevestigd aan de Picassolaan 20.

Het Apostolisch Genootschap biedt ontmoetingsplaatsen op religieus-humanistische grondslag voor mensen die bewust met zingeving bezig willen zijn. De leden inspireren elkaar om eigen antwoorden op levensvragen te vinden. Ze geloven dat mensen in essentie met elkaar verbonden zijn. Dat spoort hen aan zorgvuldig om te gaan met elkaar en de wereld. De organisatie telt in Nederland ongeveer 14.000 leden verspreid over 69 gemeenschappen. Meer informatie op www.apgen.nl.
Bekeken: 2189x