Alkmaar Centraal


Voor 15 december staat een heerlijk ontspannen zondagmiddag gepland in Podium Victorie. De kleine zaal is dan omgetoverd in een sfeervolle nachtclub, waar je kunt aanschuiven aan een van de tafeltjes voor een optreden met heerlijke jazz, soul en funk. De Victorie Sunday Sessions worden gebracht door een steengoede huisband, die deze keer vergezeld wordt door speciale gast Dennis Kroon.

De vast muzikanten zijn Sander de Bie (Celine Cairo, Lorrรจn), Aron Raams (Gare du Nord, Paul de Leeuw), Sven Happel (Wouter Hamel, Janne Schra) en Niek de Bruijn (Bireli Lagrรจne, Kim Hoorweg). Dennis Kroon veroverde de harten van televisiekijkend Nederland, รฉn van alle vier de juryleden, met zijn schitterende vertolking van Lionel Richieโ€™s โ€˜Helloโ€™ tijdens de audities van The Voice of Holland 2014. Met zijn warme stem en sympathieke uitstraling zal hij in Victorie prachtige covers zingen, onder andere van Gregory Porter en John Mayer.

De zaal opent om 15:00 uur en de Sunday Session begint om 15:45 uur. Kaartjes kosten 17 euro, te bestellen via podiumvictorie.nl. (foto: aangeleverd)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl