Alkmaar Centraal


Zondag 22 december organiseert Stichting Oudorperhout voor donateurs en andere belangstellenden een gezellige en leerzame winterwandeling in de Oudorperhout. Voor kinderen een hun (groot-)ouders is er ook een knutselochtend.

Vanaf 10:30 uur is iedereen welkom bij Molen D. Na een kop koffie geven deskundigen rondleidingen door het prachtige stadspark, maar er zijn ook begeleide activiteiten. Dennenappels en kerstvormpjes kunnen met vogelvoer gevuld worden voor in de tuin, en er zijn kleurplaten. Na afloop zijn broodjes en heerlijke soep. Rond 14:00 uur is het programma afgelopen.

Donateurs en hun kinderen kunnen gratis meedoen. Voor niet-donateurs zijn de kosten 3 euro per persoon. Er is een beperkt aantal plekken dus opgeven is noodzakelijk. Dat kan tot 18 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij aan hoeveel volwassenen en kinderen er komen en of er speciale dieetwensen zijn. Meer info op stichtingoudorperhout.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl