Alkmaar Centraal


De kerstperiode is traditiegetrouw dé periode om met het hele gezin de schaatsen onder te binden. Met extra lange openingstijden voor de 400-meterbaan en gezellige disco’s in de ijshal, speelt de Alkmaarse ijsbaan De Meent Bauerfeind hierop in. Locatiemanager Roy Lennings: “Veel mensen hebben tijdens de kerst een paar dagen vrij. Een winterse activiteit past natuurlijk perfect bij het kerstgevoel.”

Voor de kilometervreters organiseert Alkmaar Sport twee buffelavonden. “Buffelen is een mooie training voor het buitenijs. We schaatsen non-stop een aantal minuten in treintjes met verschillende snelheden. Elke keer weer een gezellige avond,” aldus Lennings. Vrijdag 20 december wordt er 70 minuten geschaatst. Vrijdag 3 januari trainen de buffels 5 minuten langer. De start is om 19:15 uur. Deelname aan een buffelavond kost niets extra.

Op de maandag- en vrijdagmiddagen van de vakantie is DJ Barrie in de ijshal. Naast kersthits en de coolste beats draait hij ook verzoeknummers.

Tweede Kerstdag, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag is de ijsbaan ook geopend. Meer informatie en toegangskaartjes op demeentalkmaar.nl/kerst. Tickets zijn een jaar lang geldig.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl