Een 'hit' van een ANPR-camera bij Alkmaar heeft vrijdagavond gezorgd voor een achtervolging met hoge snelheid over de ringweg van Alkmaar en de N9. De Automatic Number Plate Recognition camera registreerde een Duits kenteken dat bij een gestolen auto hoort waarna de bijbehorende software een alarm gaf.

Meerdere politie-eenheden waaronder een politiehelikopter zetten de achtervolging in. Zodra de bestuurder van de witte Fiat bestelwagen dat in de gaten krijgt gaat hij er met hoge snelheid vandoor. De achtervolging komt ten einde op een rotonde bij Burgerbrug waar een ongemerkte politiewagen en een gewone politie-auto de vluchtende auto klem rijden.

De auto's hebben elkaar geraakt, waardoor er ook een ambulance ter plaatse is geweest. De vluchtende bestuurder is niet gewond geraakt en kon ter plaatse worden aangehouden.
Pin It
Bekeken: 3279x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/