Alkmaar Centraal


Het Noord-Hollandse Wintercircus Sijm gaat deze maand op tournee met een feestelijke kerstshow. Traditiegetrouw wordt het verwarmde tentencomplex ook in Heerhugowaard weer opgebouwd. In de periode van 25 december tot en met 5 januari zijn er op het Strand van Luna, met uitzondering van de jaarwisseling, dagelijks voorstellingen.

De show begint eigenlijk al direct bij aankomst. Het publiek wordt feestelijk door de artiesten en de Kerstman ontvangen in de tenten, aangekleed met tientallen kerstbomen, duizenden lampjes, decoraties en nostalgische kraampjes. Bij het buffet zijn traditionele producten verkrijgbaar zoals popcorn, noga, zuurstokken, suikerspinnen en natuurlijk chocolademelk.

Het ensemble bestaat dit jaar uit een groep jonge enthousiaste artiesten, van musicus tot acrobaat en van danser tot grappenmaker en goochelaar. Met elkaar maken ze er een wervelende kerstshow van.

De circuskassa is op voorstellingsdagen 60 minuten voor aanvang geopend. Kaarten kosten 20 euro per persoon (pinnen), behalve onder de 2 jaar oud. Online verkoop via circussijm.nl biedt 2,50 euro korting. Verder zijn er acties met DEEN supermarkten, de Media Markt en het NHD.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl