Alkmaar Centraal


Team Aussie uit Alkmaar heeft zaterdag uitstekend gepresteerd tijdens het wereldwijd bekende kickboksevenement Enfusion in het kleine Schermerhorn. Mo Elka, Bilal Gixx en Frans Schouten scoorden alle drie de overwinning in hun categorie.

De verwachtingen waren hoog gespannen, maar het drietal leed daar duidelijk niet onder. "Wat een complete partijen, vol pressie en geweldige combinaties hebben wij mogen aanschouwen van deze mannen", laat begeleider Marja van Huffel weten. "Zelfs de organisatie, een aantal zeer ervaren juryleden uit de kickbokswereld en de ringspeaker die al tientallen jaren meedraaien kwamen na de wedstrijden persoonlijk hun waardering uitspreken voor deze vechters en hun prestaties."

Mo, Bilal en Frans zijn weer een stap dichter bij een veelbelovende toekomst in de vechterswereld, aldus Marja. "Wat zijn wij trots op onze jongens uit Overdie en Kooimeer. Wij bedanken iedereen die Team Aussie onvoorwaardelijk heeft gesteund in de voorbereidingen, alle sponsors en supporters die de vechters een hart onder de riem staken en net dat stukje extra motivatie meegaven voor dit belangrijke event."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl