Jan Berkhout van Aloha Café is verkozen tot de ‘Leukste bartender van Alkmaar’ van 2019. Tijdens de eerste editie van deze UIT072-verkiezing koos 30 procent van de totaal 1.200 stemmers voor Jan. De andere genomineerden waren Joost Leering van Bruintje, Isa Schultink van De Pilaren, Dianto Kuiper van Gunnery's en het duo Dylan en Ed Schouten van De Waag.

Via Facebook en Instagram kon iedereen laten weten bij welke barmannen de redacteuren van UIT072 langs moesten gaan. Uit de 132 reacties kregen degenen die het meest genoemd werden een nominatie. Vervolgens werden er video-interviews gemaakt, waar iedereen op kon stemmen. Met 365 stemmen werd Jan ruimschoots winnaar. Isa eindigde als tweede met 266 stemmen, slechts twee meer dan Dianto.

Een aantal reacties:
“Jan is altijd super attent, weet precies wat ik wil en houdt rekening met mijn allergieën” – Joia
“Aloha is de leukste tent met de beste burgers” – Leonardus
“100% Jan, altijd vrolijk, altijd gezellig en in voor een praatje of het maken van een heerlijke cocktail” -Courtney. (foto: Robert van der Eng)
Pin It
Bekeken: 2361x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/