Binnen 24 uur is tot drie keer toe een meisje tijdelijk vermist geweest in de omgeving van de Kees Boekestraat te Alkmaar. Daarmee komt de teller wat betreft vermiste meisjes in december op minimaal vijf. Aan de straat zitten diverse jeugdzorg-instanties, zoals de Crisisdienst Jeugd NHN, en ook Brijder Verslavingszorg.

Dinsdag werd om 17:21 uur een bericht via Burgernet verspreid over de vermissing van een 16-jarig meisje. Krap een half uur later werd gemeld dat ze weer terecht was. Woensdagochtend verdween een 16-jarig meisje met een ander signalement. Om 09:53 uur werd melding gedaan, een half uur later bleek ze weer terecht. En dan was er nog de meest recente vermissing, waarvan om 13:55 uur melding werd gedaan. Het betrof hier een 18-jarige meisje, dat eveneens te voet was verdwenen. Zij bleek een krappe 20 minuten later terecht.

Wie iets verder naar beneden scrollt op de Twitter tijdlijn van Burgernet Noord-Holland komt meer meldingen tegen van (tijdelijk) vermiste meisjes. Jongens lijken zelden weg te lopen. Voor de maand december staat de teller minimaal op vijf vermiste meiden. Op 4 december werd een 20-jarige vermist en op 9 december een 17-jarige.
Pin It
Bekeken: 8447x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/