De sportregisseur van Alkmaar-Zuid organiseert in de kerstvakantie een zaalvoetbaltoernooi in Sportcomplex Oosterhout. Vrijdag 3 januari kunnen jongeren het in twee leeftijdsgroepen tegen elkaar opnemen tijdens deze vriendschappelijke Buurtbattle. De Buurtbattle wordt in vier regio’s in Alkmaar gespeeld en de winnaars mogen in een finale tegen elkaar strijden om de titel ‘kampioen van Alkmaar’.

Jongeren van 10 t/m 14 jaar spelen tussen 10:00 en 14:00 uur en jongeren vanaf 15 jaar oud tussen 15:00 en 19:00 uur. Aanmelden kan in teams van minimaal 5 personen. Je kan je ook alleen aanmelden, dan kom je in een samengesteld team terecht.  Aanmelden kan bij Younes via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per WhatsApp 06-14418527. Deelname is gratis.
Pin It
Bekeken: 2817x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/