Alkmaar Centraal


Stichting Sport-Z start maandag 13 januari ‘IkDURF’. Deze achtdelige weerbaarheidstraining is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar, die geen aansluiting kunnen vinden bij het reguliere aanbod of een GGZ-indicatie hebben. Door middel van de methode 'Denken, Durven, Doen' en boksoefeningen wordt spelenderwijs gewerkt aan vertrouwen in eigen vaardigheden. De training wordt gegeven door een professionele trainer in de gymzaal aan de Tochtwaard in Alkmaar.

Aan bod komen onderwerpen als jezelf leren kennen, negatieve gedachten herkennen en ombuigen, omgaan met faalangst en kritiek, vertrouwen krijgen in eigen handelen en reageren op plagen en pesten. Door te oefenen met ‘ander gedrag’, ervaren deelnemers succeservaringen, leren ze voor zichzelf op te komen en krijgen meer zelfvertrouwen. Specifieke boksoefeningen helpen het ontwikkelingsproces.

De eerste les is om 16:00 uur en de acht lessen kosten samen 85 euro. Ouders kunnen hun kinderen aanmelden via sport-z.org/ikdurf. Meer info via projectcoördinator Yalmard Kusten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-38324247.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl