Op de Laan van Parijs in Alkmaar is dinsdagmiddag een auto hard tegen een boom geknald. De bestuurster verloor om onbekende reden de macht over het stuur na een klik in de weg, schoot de middenberm op en belandde met de rechterzijde tegen een boom. De auto raakte zwaar beschadigd, maar de vrouw kwam er met de schrik en wellicht wat pijnlijke plekken vanaf.

Aanvankelijk kon de bestuurster niet zelf uit de auto komen omdat de deuren niet openden. Later lukte dat via de achterklep, waardoor de ingeschakelde brandweer onverrichter zake rechtsomkeert kon. De vrouw hoefde na controle niet mee naar het ziekenhuis. Het ongeval leek in eerste instantie zo ernstig dat ook een traumahelikopter was gealarmeerd, maar deze kon weer worden afgemeld.

De auto is door een berger worden meegenomen. Door het ongeval was de Laan van Parijs tijdelijk in één richting afgesloten.

 
Pin It
Bekeken: 7976x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/