Alkmaar Centraal


’t Praethuys en Noordwest Ziekenhuisgroep houden dinsdag 7 januari een themamiddag met als onderwerp 'in balans blijven met kanker', voor mensen met kanker en ook hun naasten.

Na de diagnose kanker start een moeilijke en onvoorspelbare periode die de patiënt en ook naasten uit balans kan trekken. Tijdens de middag wordt hier op ingegaan door spreker mevrouw P. Engberts, medisch maatschappelijk werker oncologie Noordwest. Verder kunnen aanwezigen met elkaar in gesprek gaan, informatie uitwisselen en handvatten geven.

Het is de zesde bijeenkomst in een reeks van twaalf, maar ze kunnen ieder losstaand bezocht worden. Het minimum aantal deelnemers is acht, het maximum 25.

De themamiddag duurt van 14:00 tot 16:00 uur en vindt plaats in ’t Praethuys, Westerweg 50 in Alkmaar. Toegang is gratis, maar aanmelden is nodig. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5113644. Meer informatie op nwz.nl en praethuys.nl. (foto: Google)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl