Alkmaar Centraal


Pink Project zet al een kwart eeuw de fantastische muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer in de theaters. Naast de reguliere PF-liefhebbers heeft de Nederlandse band inmiddels een forse eigen fanbase opgebouwd. Pink Project is zaterdag 11 januari met ‘Pink Floyd’s Anniversary Show’ in het Alkmaarse TAQA Theater De Vest.

Voor de jubileumshow heeft de groep kosten noch moeite gespaard. De setlist staat voor een groot deel in het teken van de albums ‘The Wall’ en ‘The Division Bell’, die in 2019 respectievelijk 40 en 25 jaar geleden werden uitgebracht. Met quadrafonisch geluid, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuele effecten is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan.

Pink Project begint om 20:15 uur. Kaarten van 29 euro, inclusief garderobe en drankje, zijn te bestellen via theaterdevest.nl.

Voorafgaand aan het theaterconcert is er van 19:30 tot 20:00 uur een 'Voorspel in 300 seconden' in de benedenfoyer. Met behulp van een zandloper kan het publiek vragen stellen over de show en over Pink Floyd aan Ron Bulters, popkenner en eigenaar van de Alkmaarse platenzaak Pop-Eye.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl