Alkmaar Centraal


Zondag 12 januari organiseert Podium Victorie weer een Sunday Session. De kleine zaal wordt daarvoor omgetoverd in een sfeervolle nachtclub, waar je kunt aanschuiven aan een van de tafeltjes voor een optreden met heerlijke jazz, soul en funk. De Victorie Sunday Sessions worden gebracht door een steengoede huisband, die deze keer vergezeld wordt door speciale gast Monique Klemann.

De vast muzikanten zijn Sander de Bie (Celine Cairo, Lorrèn), Aron Raams (Gare du Nord, Paul de Leeuw), Sven Happel (Wouter Hamel, Janne Schra) en Niek de Bruijn (Bireli Lagrène, Kim Hoorweg). Monique Klemann brak ooit door met haar zus Suzanne als Loïs Lane. In 2007 debuteerde ze solo met haar album 'On Patrol' en ontpopte zich met haar band tot een opvallende verschijning in de Nederlandse Jazz-scene. Kort daarna kwam Loïs Lane weer op de voorgrond, maar ze bleef haar droom koesteren en dat leidde in 2016 tot de EP 'Coool', vijf relaxte nummers met een vleugje jazz. Afgelopen jaar stond ze onder andere op het podium in New York.

De zaal opent om 15:00 uur en het optreden begint om 15:45 uur. Kaartjes kosten 17 euro, te bestellen via podiumvictorie.nl. (foto: Facebook / Victorie)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl