Zondag 5 januari organiseert het Apostolisch Gemeenschap van Alkmaar samen met het Neva Ensemble een nieuwjaarsconcert. Naast juweeltjes uit de Russische kerk- en volksmuziek staan prachtige kerst- en nieuwjaarsliederen op het programma van Russische componisten als Bortniansky en Rachmaninov, maar ook van Bach, Franck met 'Panis Angelicus' en Caccini's prachtige 'Ave Maria'.

Het Neva Ensemble is een kleinkoor van twee vrouwen, drie mannen en een pianiste, die allen aan het conservatorium hebben gestudeerd. Als zanggroep hebben ze zich een techniek eigen gemaakt, die uitmunt in vocaal evenwicht. Zij hebben zich gespecialiseerd in het zingen van Slavisch Byzantijnse muziek, Russische volksliederen en licht klassiek.

Aanvang van het concert is om 20:00 uur en toegang is gratis. Wel is er achteraf een deurcollecte voor het kleinkoor. Ook zijn CD's te koop. Het adres van het Apostolisch Genootschap is Picassolaan 20, Alkmaar. Meer info op apgen.nl.
Pin It
Bekeken: 2671x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/