Alkmaar Centraal


Op zaterdag 18 en zondag 19 januari gaat Dierenspotter Mandy het bos in om samen met kinderen vanaf 3 jaar en hun (groot-) ouders op zoek te gaan naar dieren. Dieren die iedereen ziet, maar waarschijnlijk ook dieren waar je enige fantasie voor nodig hebt om ze te ontdekken. Over ieder dier vertelt Mandy een verhaal en ze vertelt ook over allerlei avonturen die ze beleefd heeft.

Alles tijdens een Eigenwijze072 familievoorstelling ontstaat ter plekke en is volledig geïmproviseerd. Dierenspotter Mandy speelt in op de groep die zij voor zich heeft, dus iedere voorstelling is weer net even anders.

Het dierenspotten gebeurt op 18 januari vanaf 10:30 uur in het Heilooër bos en om 15:00 uur in het bos van Bergen. Op 19 januari is de voorstelling vanaf 10:30 uur in het Alkmaarse park Rekerhout en vanaf 15:00 uur weer in het Heilooër bos. Deelname kost 6 euro per persoon. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij bevestiging wordt de precieze locatie doorgegeven.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl