Zaterdag 18 januari wordt alweer de achtste editie van het Alkmaars Eigenste Festival georganiseerd. Het is echter de eerste keer dat het festival niet op de 'oerlocatie' Koel310 aan de Koelmalaan, maar bij Podium Victorie.

Alkmaars Eigenste Festival laat ieder jaar weer zien hoe groot het aanbod aan culturele initiatieven is binnen gemeente Alkmaar. Het festival biedt een podium aan grote en kleine bands vanuit Alkmaar en verderop en in iedere ruimte is wel iets te beleven. De line-up is te vinden op de Facebookpagina van het evenement. Naast muziek van allerlei genres, zijn er ook andere culturele activiteiten en heerlijk eten.

Het festival duurt van 19:00 tot 03:00 uur. De Early Bird tickets zijn inmiddels gevlogen, maar gewone kaartjes van 10 euro zijn gewoon nog verkrijgbaar via podiumvictorie.nl.
Pin It
Bekeken: 2589x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/