Alkmaar Centraal


‘Samen in Beweging’ is een gratis inspiratiebijeenkomst waarbij ouders en verzorgers leuke tips en ideeën opdoen voor een gezondere leefstijl van hun kind of kinderen. De bijeenkomst van stichting Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) is maandag 20 januari in het Alkmaarse wijkcentrum Rekere 2.0.

De avond bevat informatieve workshops met vier thema’s. Tijdens de interactieve workshop ‘Voeding’ van kinderdiëtist Ellen Blom, gaat het over wat een basisscholier nodig heeft qua voeding. De workshop ‘Gedrag’ van Kop-Zorg gaat in op de voorbeeldfunctie van ouders en verzorgers. Over wat de kracht is van het voorbeeld zijn, maar ook wat valkuilen zijn. CJG Alkmaar geeft de actieve workshop ‘Lekker in je Vel’, over meer zelfvertrouwen krijgen. Alkmaar Sport NV geeft tijdens de workshop ‘Bewegen’ handvatten over hoe kinderen structureel en met plezier meer te laten bewegen.

De bijeenkomst begint om 19:00 uur. Aanmelden kan bij JOGG-regisseur Anja Lems via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijven graag voor 13 januari. Meer op jongerenopgezondgewicht.nl. (foto: Pexels / Skitterphoto)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl