Alkmaar Centraal


Zaterdag rond 02:45 uur kreeg de politie melding dat een auto het water in was gereden langs de Oostgraftdijk in Oost-Graftdijk. Een getuige meldde dat twee mannen uit de auto waren gestapt en de benen hadden genomen. Na aankomst hebben duikers gecontroleerd of het voertuig leeg was en dat bleek ook zo te zijn. De politie deed verder onderzoek en ontdekte dat de auto gestolen was na een woninginbraak aan dezelfde weg.

Toen agenten bij het betreffende huis aankwamen bleek een raam open te zijn gebroken. Vermoedelijk kwamen de inbrekers zo aan de autosleutels. Of er verder iets buit is gemaakt is nog niet bekend.

De getuige had ook gezien dat de twee mannen, nadat ze uit de gestolen auto waren gekomen, verderop in een andere auto stapten en wegreden. Een speurtocht leverde geen verdachten op, maar wel een in Middenbeemster achtergelaten auto. Deze was ook gestolen. Mogelijk gaat het om de vluchtauto.

Wie meer denkt te weten over de inbraak of de autodiefstallen wordt verzocht om de politie te bellen via 0900-8844.  Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl