Een man is neergeslagen tijdens een verkeersconflict op de Noorderkade in Alkmaar. Dit is te zien op een video die rond 16:55 uur gepubliceerd werd op de Facebookpagina "Je bent Alkmaarder als...". De oudere man kwam na de achterwaartse mep overeind en leek verder in orde. De aanleiding voor het incident tussen de automobilist en de fietser is niet bekend.

Op de beelden is te zien hoe de man en de fietser dicht bij elkaar staan. Het is niet te zien of te horen wat ze zeggen, maar de fietser maakt zich flink druk en wijst naar de kruising. Hij eindigt zijn verhaal resoluut en wil wegfietsen, maar de automobilist zegt nog wat. Prompt geeft de fietser een achterwaartse mep en de man gaat neer. Terwijl de man wegfietst, komt de automobilist overeind.

De fietser lijkt groot en rond 30 jaar oud. Hij was zwart gekleed, en had een grote koptelefoon over zijn zwarte muts. Hij droeg een zwarte rugtas en reed op een zwarte mountainbike met voorvering.
Pin It
Bekeken: 2844x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/