Alkmaar Centraal


Alkmaar Sport en gewichtsconsulenten Bianca Holvast en Joselien Eigenraam starten maandag 20 januari een nieuwe serie van het beweeg- en afslankprogramma โ€˜Big Aqua โ€“ Een betere versie van jezelfโ€™. Dit laagdrempelige twaalfweekse programma in de Hoornse Vaart reikt mensen met overgewicht handvatten aan en begeleidt ze naar een leven met meer energie en vitaliteit. Woensdag 8 januari wordt een informatiebijeenkomst gehouden.

Big Aqua helpt mensen met overgewicht naar een betere versie van zichzelf. Blessurevrij bewegen, verantwoorde voeding en plezier staan centraal.ย  Gedurende twaalf weken wordt er niet alleen regelmatig in het water bewogen, er zijn ook workshops, individuele begeleiding en interactieve groepsbijeenkomsten.

In het water is de belasting op gewrichten en spieren minimaal en de intensiteit van bewegen het hoogst; ideaal voor beginnende of herstellende sporters en voor mensen met overgewicht. Hoornse Vaart biedt een gevarieerd programma zodat deelname leuk en uitdagend blijft. Er is een ruime keuze in tijdstippen, activiteiten en intensiteit.

De ervaring leert dat deelnemers aan Big Aqua in twaalf weken zoโ€™n 8 tot 15 kg lichaamsgewicht verliezen. Bovendien scoren ze beter scoren op andere waarden zoals bloeddruk en cholesterol, รฉn hebben ze geleerd hun leefstijl structureel aan te pakken.

De kosten zijn afhankelijk van de vergoeding van de zorgverzekeraar. De bijeenkomst duurt van 19:00 tot 20:00 uur. Aanmelden kan bij de receptie van zwembad Hoornse Vaart, via Bianca (06-28594007 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en via Joselien (06-47660207 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Meer informatie op hoornsevaart.nl/BigAqua.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl