Alkmaar Centraal


Familiehuis Noordwest bestaat op 12 januari precies 25 jaar. Tienduizenden gasten vonden er sinds 1995 al een tijdelijk thuis, op steenworp afstand van het Alkmaarse ziekenhuis. Van 13 tot en met 16 januari organiseert het familiehuis open dagen. Iedereen is van harte welkom tussen 10:00 en 16:00 uur.

Familiehuis Noordwest is een zelfstandige instelling, zonder enige vorm van subsidie. Het huis biedt verblijf aan mensen van wie een partner, familielid of vriend is opgenomen in Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar of een andere zorginstelling in de regio. Ook patiΓ«nten zelf kunnen er terecht. Het huis telt acht tweepersoonskamers met eigen sanitair, plus twee woonkamers en twee keukens voor gemeenschappelijk gebruik.

De inzet van een groot aantal vrijwilligers en financiΓ«le bijdragen van bedrijfsvrienden, sponsors en Vrienden van Familiehuis Noordwest maken het mogelijk dat het huis zijn belangrijke taak kan vervullen en de verblijfskosten laag kunnen blijven. Een kamer kost 30 euro per nacht.

Het adres van Familiehuis Noordwest is Akerslaan 25. Meer informatie is te vinden op nwz.nl/familiehuis. (foto: Alef Starreveld)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl