Alkmaar Centraal


De organisatie van het KunstCultuurWeekend Oudorp doet een oproep aan beeldend kunstenaars om zich aan te melden voor de Kunstroute. Het jaarlijkse artistieke evenement vindt dit jaar plaats van vrijdag 15 tot en met zondag 17 mei. De Kunstroute wordt zowel op zaterdag als op zondag georganiseerd tussen 12:00 en 17:00 uur.

De voorbereidingen van de Kunstroute zijn in volle gang en het wordt dit jaar volgens de organisatie een spannende mix van beeldende kunst en podiumkunsten. “Met plezier zijn we bezig om van de editie 2020 een mooi en afwisselend geheel te maken. Het is de vijfde keer! Dus ons eerste lustrum!”, meldt de organisatie enthousiast.

Nu al is duidelijk dat er groepsexposities komen in wijkcentrum De Oever, het kantoor "De Letterbak" aan de Edisonweg 10, buurthuis De Wachter en cultuurhuis De Wijkplaats. Ook zullen er exposanten zijn, die in eigen atelier of huis bezoekers verwelkomen. Ter aanvulling zijn er langs de route diverse live optredens.

De organisatie nodigt beeldend kunstenaars uit om zich in te schrijven. Dat kan tot 1 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is te vinden op kunstcultuurweekend.wixsite.com/kcwoudorp.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl