Vrijdagavond gingen Debby Terluin en Marjan Dekker langs bij 't Praethuys in Alkmaar om een donatie van 250 euro te doen. Dit was de opbrengst van de 'Crazy Christmas Bingo', die ze kort voor kerst hadden georganiseerd in Buurthuis 't Ambacht.

"Wat een geweldige start van een nieuwe jaar!", liet organisatie van 't Praethuys opgetogen weten. "Heel veel dank ook aan alle bewoners van de wijk."

Ook werden een aantal Burrieberen van de Vrienden van Buurthuis 't Ambacht overhandigd. Het idee achter deze beren is ontstaan nadat Oma Kippen, ook bekend als Burrie, een beer kreeg die veel troost gaf in tijden dat ze zich eenzaam en bang voelde. (foto's: Marco Schilpp)

 
Pin It
Bekeken: 2489x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/