De culturele activiteiten van Dag & Dauw zijn voor iedereen vanaf 60 jaar uit Alkmaar en omstreken. Ze worden door leeftijdsgenoten gehouden op vier verschillende locaties. Dinsdag 21 januari start een nieuwe reeks activiteiten in het centrum, afwisselend bij Artiance en in de bibliotheek, en donderdag 6 februari in Oudorp, afwisselend bij De Oever en De Oldeburgh.

De activiteiten zijn divers, zoals kunstvormen, historie en actualiteiten. Er zijn er workshops en lezingen, maar ook een aantal optredens en een kledingshow met West-Friese streekdracht.

Het volledige programma is te zien op dagendauwagenda.nl. Activiteiten kosten bij online aanmelding 4,50 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Aan de balie van Artiance en ook aan de deur kosten ze 5 euro.
Pin It
Bekeken: 2362x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/