Alkmaar Centraal


Zaterdag 8 februari barst het van de activiteiten bij het Oudorper wijkcentrum De Oever. Er is niet alleen Happy Dance, maar ook een workshop & afterparty show Burlesque en de eerste Snuffel & Hobbymarkt van het jaar.

De markt is vrij toegankelijk van 10:30 uur tot 14:00 uur en. Wie die zelf spullen of eigen creaties wil verkopen kan ter plekke of vooraf via 072-5117311 een plek reserveren. (alleen particulieren).

Van 13:00 tot 14:30 uur is er een workshop Burlesque waarin vrouwen ongeacht leeftijd kunnen leren bewegen als een femme fatale. Niet alleen leuk, maar ook goed voor je zelfvertrouwen. De workshop duurt anderhalf uur, met welkomstdrankje, chocolade, accessoires en achteraf een deelnamecertificaat. Er is ook nog een Valentease Afterparty Show.  Meer info en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op Facebook.

Happy Dance is lekker vrij dansen vanaf 21:00 uur en je kunt verzoeknummers aanvragen. Toegang kost 3 euro, maar er is vooraf ook een workshop dansen vanaf 19:55 uur. Aanmelden of alvast verzoekjes aanvragen kan via happydancealkmaar.nl.

Meer info op de-oever.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl