Het moest een mooie nieuwe attractie worden in het Alkmaarse zwembad De Hoornse Vaart, maar zo ver is het nooit gekomen. Nadat de Pelican Dive was geïnstalleerd bleek uit tests dat het mogelijk was om vanuit de glijbaan de bodem van het zwembad te raken, met mogelijk letsel van dien. Aanpassingen brachten niet het gewenste effect en nu wordt het ding weer afgebroken, aldus het NHD.

De Pelican Dive zou op 15 augustus 2019 geopend worden, maar de dag ervoor was de korte, steile glijbaan getest en bleek onveilig. Het was een beetje een raadsel waarom, aangezien het niet de eerste was van leverancier Van Egdom B.V.. Halverwege september bleek dat er gewerkt werd aan een verlengstuk voor de 'Piemelbaan', zoals het ding al genoemd werd.

Het extra 'slurfje' leverde echter niet op wat beheerder Alkmaar Sport en de fabrikant ervan hadden gehoopt. De glijbaan gaat terug naar Van Egdom en Alkmaar Sport krijgt het bedrag van de aankoop terug. Er wordt nagedacht over een andere attractie voor aan het 25-meterbad. En mogelijk komt er nog iets bij, liet Alkmaar Sport mysterieus weten aan het NHD.
Pin It
Bekeken: 13883x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/