Zaterdag werd in Amsterdam het 23e Internationale SISTA schermtoernooi met degen en floret voor jeugd onder 17 jaar gehouden. De tien deelnemende florettisten van HollandSchermen boekten mooie resultaten, waaronder drie keer goud, een keer zilver en een bronzen medaille. Zondag kwam daar nog eens zilver bij op de dag van de senioren.

Cadet Ava Emanuel, al gekwalificeerd voor het EK, bereikte zonder problemen de finale, maar had het toen lastig tegen Valerie Buijse. Ze kwam op 5-1 achter en kwam toen terug in een zeer spannende strijd. Na de standaard drie perioden stond het 11-11. In de verlening van 1 minuut maakte Ava het beslissende punt.

De andere gouden plakken werden overtuigend gewonnen door Jonas Moerbeek en Lotte Damroff in de categorie pupillen (onder 14 jaar). Het zilver was voor cadet Patrick Slumann en het brons voor pupil Eddy Hanique.

Zondag waren de senioren aan de beurt. Daarbij behaalde senior Elisha Yuno ook nog eens een zilveren plak.
Pin It
Bekeken: 2834x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/